Åben Have – Haveselskabet  2023

D. 13. og 14. maj kl 11-16 

I Pinsen d. 27-29 maj kl 11-16 

auroara hun sommerfugl

Oplev min Sommerfuglehave og find inspiration til en vildere have

Find inspiration til nye planter i haven. Planter, der tiltrækker bier og sommerfugle. Vand i haven giver liv til masser af dyreliv, derfor er der et lille vandhul i staudehaven, omgivet af skovjordbær.   

Midt i haven ligger mit galleri , hvor du kan opleve farveglade og let abstrakte malerier. Samtidigt er der altid et udvalg af tasker fra Madagaskar.  

sommerfugleplanter i haven     

I Staudehaven kan du finde inspiration til bi- og sommerfuglevenlige planter og hvilke arter , der giver god biodiversitet og gode levevilkår for insekter og dyr.

 

bi i tidselblomst, en god nektarplante          

                                                   Aurora sommerfugle

I år har jeg sået en vild blomsterblanding 2 steder, så kom og se hvad der spirer frem . Kig ind i drivhuset, se den (alt for store)  urtehave og mit udvalg af frugttræer foran den røde lade.  Om du ser sommerfugle undervejs  afhænger af tidspunktet og vejret den pågældende dag. 

gammeltfrugttræ i den vilde have

Hvis du går en tur i den vilde skovhave, der har stået uberørt i 30 år,  kommer du op til vores vinmark. Herfra er der en skøn udsigt over Hornsherred.  

natlys og prydløg i staudehaven      

I haven er der gode læsteder og hyggelige siddepladser, så du / I er velkomne til at medbringe egen madkurv. Tag evt et tæppe med også.   

Jeg har altid åbent, når det passer dig/Jer,  så ring 40311580 eller skriv til mig på grgalleri@gmail.com og vi finder et tidspunkt.

Læs også min blog Min lille guide til din sommerfuglehave

Gershøj Kro og Strandhotel ligger tæt på , 1 km herfra , nede ved Roskilde fjord, hvor der er mulighed for at nyde en god frokost.eller en is på havnen :  https://gershojkro.dk/ 

 Se mere på haveselskabet.dk