Maleri af Gunhild Rasmussen, Gunhilds Galleri

Det blev Thomas Gottlieb, adm. direktør og ejer i firmaet Anlægsgartner Gottlieb A/S ,

www.gartnergottlieb.dk  der blev højestbydende med et bud på 12.000 kr

på maleriet.

Thomas Gottlieb var slet ikke i tvivl, da han hørte om auktionen på maleriet.

”For det første går det til et godt formål. Ukraines kamp er også vores kamp. Og kan jeg bidrage til den sag, så gør jeg det gerne. For det andet kan jeg godt lide Gunhilds malerier. Maleriet skal hænge i vores firmadomicil i Skibby”, udtaler Thomas Gottlieb.

Ved overrækkelsen fortalte Gunhild Rasmussen kort om sine tanker, i forbindelse med maleriet:

”Dette kunne jeg bedst gøre gennem arbejdet med mine malerier, og med penslen og farverne – prøve at udtrykke det håb og de drømme vi har for Ukraine og derved også de værdier, vi ved Ukraine forsvarer på vores vegne.

Det Ukraine, som vi kender med de gule solsikkemarker og den blå himmel.  netop som i flaget.  Det grønne er håbets farve og lyset i horisonten er så vigtigt – at vi har et mål og skuer fremad og ser det lange perspektiv-   og bevæger os i den rigtige retning. mod horisonten og friheden, Ukraines frihed

Der er en lille snoet vej, men den er der- gå tæt på billedet og I opdager der er en vej og et håb.

Og der er bump på vejen – og det er op ad bakke-som Davids kamp mod Goliat, men vi må støtte de meget beundringsværdige Ukrainere der ikke giver op- og støtte dem, alt det vi kan. ”

Auktionen sluttede torsdag aften på et møde i Rotary i Roskilde. Her var ca 100 deltagere forsamlede til et foredrag med Flemming Splidsboel om situationen i Ukraine.

EN STOR TAK til Thomas Gottlieb og alle der har støttet sagen ved private donationer eller køb af den mousserende vin fra Holtensminde Vingaard.

Leave a Reply