Besøg af KIP TV

Besøg af KIP TV

Besøg af KIP TV

Besøg af KIP TV – KIP TV  sender i Region Sjælland på Kanal Øst samt på YouTube. KIP TV beskæftiger sig udelukkende med kvinder i regionen, og har lavet en række udsendelser om iværksætter kvinder, kvinder på arbejdsmarkedet, kvindelige politikere, kvinder som studerende, og hjemmegående kvinder.

KIP TV kommer ud til dig, enten privat eller på arbejdspladsen.

Jeg fik fornøjelsen af at få besøg af KIP TV, hvor journalist Marwan George optog vores snak, og vi nåede vidt omkring. Blandt andet nogle af emnerne ;

Dig som kvinde, din historie, din kunst, Gunhilds Galleri, dine aktiviteter, dit syn på ligestilling og ligebehandling i vores samfund, din hverdag som kvinde i beskæftigelse, og dine fremtidsplaner.

Det er sendt på KIP TV og videoen er lagt ud på KIP TV´s YouTube kanal, som der er linket til her :

Som det ses lidt hen i videoen, er min venstre hånd i gips, og det er heldigvis fjernet siden. Dagen efter jeg fik gipsen af var jeg så heldig at få en tid til operation i min højre skulder, da senerne i skulderen var revet over efter et styrt på cykel. Jeg er siden begyndt at male lidt med venstre, hvilket sikkert også er godt til at udvikle nye hjernebaner, det vælger jeg at tro på :-).

Her er det første venstrehånds maleri. Der kommer sikkert flere og jeg øver mig nu i at tegne med venstre, det er sjovt, og jeg er spændt på, hvor det lander.

Venstre hånds arbejde – Malet efter besøg af KIP TV

Besøg mit galleri og atelier

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere og opleve kunsten i atelieret, kan du besøge mig og blive inspireret af mine farverige og abstrakt inspirerede malerier. Du kan ringe på 40311580 eller skrive til mig på grgalleri@gmail.com for at aftale en rundvisning, eller tilmelde dig mit nyhedsbrev. Du kan også blot kigge ind forbi – der er åbent 10-16 alle dage.

Gunhilds Galleri,

Abstrakte til figurative, farverige malerier i Midtsjælland

Leave a Reply