Kunst i Pinsen

At se på kunst i pinsen er for nogle blevet en hel tradition, da mange kunstnere holder åbent samtidigt netop til Kunst i Pinsen. At komme indenfor i et kunst-værksted er en helt speciel oplevelse, da du møder mennesket bag værkerne og kan opleve noget af arbejdet og teknikken i processen. Til Kunst i Pinsen d 4-6 juni kl 11-17 har jeg inviteret gæsteudstillere:

Skulpturer

Elsebeth Altchuler udstiller skulpturer :

skultur elsebth
skulptur fiberbetomn og træ
skulptur af Elsebeth altchuler

Elsebeth Altschuler er autodidakt billedkunstner med en fortid som  tekstilformgiver, uddannet på Hellerup Textil Akademi. Elsebeth har hele sit  voksenliv arbejdet med form og farve i mange forskellige materialer. For ca.  30 år siden startede hun med at male med akvarel, og ca. 10 år senere gik  hun over til olie og akryl. 

Elsebeth Altschuler arbejder fortrinsvis med stærke farver og genkendelige  figurer i et abstrakt univers. Når hun arbejder med sine billeder vokser de op  under processen, og farver og figurer kommer til. Hun benytter sig af mange  forskellige teknikker f.eks. serigrafi, sampling, decoupage, stencils mm. 

Under coronaepidemien sprang hun ud som skulptør. Hun skaber skulpturer i  fiberbeton eller træ og porcelænshoveder, som hun køber rundt om på  diverse loppemarkeder. Betonfigurerne kan tåle at stå ude hele året.  

Se mere på www.ealtschuler.dk   og instagram: elsebethaltschuler 

FB: elsebeth.altschuler

kom og se Elsebeths skulpturer til Kunst i Pinsen

Kunst i Pinsen med portrætter i nål og tråd –

Elsebeth Hornung udstiller sine portrætter :

portræt af John Lennon
Mary Monroe portræt

se mere på http://kunstipinsen.dk/ og på http://kunstipinsen.dk/gunhilds-galleri-nu-i-grisehuset/

Galleri Tangmyway , Anne Gry Andersen og HBH art Helle Borg Hansen har som jeg åbent til Kunst i Pinsen , så der er god mulighed for at komme rundt i det skønne Hornsherred og måske samtidigt nyde en is eller frokost på Gershøj Havn.

Jeg glæder mig til vi ses – min have er også åben i samarbejde med Haveselskabet : https://haveselskabet.dk/aaben-have/sommerfuglehave-og-inspiration-til-vild-have

Besøg mit galleri

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere og opleve kunsten i atelieret, kan du besøge mig og blive inspireret af mine farverige og abstrakt inspirerede malerier. Du kan ringe på 40311580 eller skrive til mig på grgalleri@gmail.com for at aftale en rundvisning, eller tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Gunhilds Galleri,

farverige og abstrakte malerier i Midtsjælland

Leave a Reply